Du Får en Chans Att Veta Mer Om Dig Själv Grundat På Vad Egentligen?

Jag frågar lite snällt och nästan mesigt därför att jag vill få dig att bli intresserad av något som inte bara är intressant men också väldigt viktigt: din själ!

Jag ser att du liksom jag lever eller har levt. Vad händer när vi dör är inte lika intressant som vad som ja eller nej händer med oss när vi lever.

Detta hoppas jag skall vara början på en tankevandring att vi behandlar det här ämnet på ett sätt som tillåter oss att utveckla vår förståelse av vad vi kan komma fram till som hjälper oss själsligt och andligt.

Vi förlorar på att slarva med våra själar. Det är det som är det viktiga. Själar behöver leva vidare och hamna rätt efter detta jordeliv.

Mitt huvudmål med det du nu läser är att börja få dig att börja och fortsätta läsa Bibeln. Bibeln är inte först och främst en gammal bok. Det är en bok som handlar om dig och Gud, mig och Gud och alla andra och Gud.

Man kan inte tvinga folk att älska Gud. Man kan inte tvinga någon att börja eller fortsätta följa Jesus Kristus, Guds Son. Det är otroligt viktigt att förstå att om inte folk vill att det skall gå bra med deras själar så är det inte så mycket mer man kan göra för dem än att be och älska dem på ett mer och mer gudomligt Kristus likt sätt. 

Därför behöver vi veta mer om hur Gud blir när han blir som en av oss fast utan synd. Jesus Kristus är denne man som fanns innan han blev som en av oss och som sedan uppstod från de döda. Nu är han på Guds högra sida. Han har fått all makt i himmelen och på jorden.

Gud vill ge dig en chans att bli försonad med honom genom Jesus Kristus. Du får ett uppdrag att vara med på ett försoningsuppdrag av stora mått från själ till själ. Vi vinner tillsammans själar för Kristus.

Om du tycker att det låter lamt eller töntigt så tänkt gärna om. Det finns inget annat jag kan säga till dig om du känner så. Jag är själv inte intresserad av att tro på jultomten för vuxna. Är det sant och går och verifiera så är det värt att veta mer och mer om Guds plan för dig och mig och alla andra.

Dem allra flesta kommer att missa båten och sluthamnen. Det är tråkigt men det är upp till var och en att ge noggrant att akt eller bli omsprungen av sin egen skugga. När det händer så finns det ingen återvändo. Det är det värt att tänka på och be till Gud, om inte minst.